top of page
Magnified Grass

Hei, jeg er Anne

... Forvandlingscoach, mentor, foredragsholder og en ustoppelig gründer med store drømmer. I 2017 startet jeg Neste Nivå fordi jeg brenner for å hjelpe mennesker til å være alt det de kan være, og alt de er ment å være.

Jeg vet at du bærer på drømmer som er unike for deg.

Muligens har du dem liggende på is. Du forteller deg selv at du vil leve dem ut senere.
Når du har mer penger,
Når du har mer tid,
Når du har mer energi,
Når barna har flyttet ut...

I mellomtiden er du kanskje fastlåst i et liv på andres premisser. I en tilværelse som føles utilfredsstillende og frustrerende.

Så la oss forandre på det.

Og la oss starte med det samme.

ExtraOrdinær-427.jpg

FOTO: HEIDI DOKTER

«Jeg vet at du bærer på drømmer som er helt unike for deg.»

ANNE B. ØYEN

Hvorfor startet jeg Neste Nivå?

Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å få bedre kontakt med drømmene de bærer i hjertet sitt og skape seg et liv de elsker å leve. 

Så lenge jeg kan huske har jeg interessert meg for mennesker; Hvorfor gjør vi som vi gjør? Hva er det som gjør mennesker genuint glade, fremgangsrike og kreativt tilfredsstilt? Hvorfor strever noen med livet mens andre finner veien til lykken, ofte til tross for traumatiske oppvekstvilkår og utfordrende livshendelser?

 

Jeg har også alltid vært lidenskapelig opptatt av en rekke tilsynelatende tilfeldige ting; Min sterke kreative side drev meg til en 10-årig karriere som danser, koreograf og ballettpedagog. Dessverre førte en manglende selvtillit og egenomsorg til en tilværelse som var mer frustrerende enn kreativ – og til sist opplevde jeg å bli alvorlig utbrent.

Samtidig elsker jeg det systematiske – matematikk, fysikk, grammatikk, you name it – og det var denne siden av meg som plukket meg opp, børstet støvet av meg og førte meg videre til en utdannelse som energi- og miljøingeniør, og 8 år som energirådgiver i Norges største rådgivningsselskap.

 

Etter noen år kjente jeg at livet ville ta meg i en ny retning. Det var skummelt, men jeg fulgte min indre, stille stemme og tok ut på en reise etter min livsoppgave.

 

I en søkende periode kom jeg over et system for forvandling, og i løpet av kort tid hadde jeg løftet alle områder i livet mitt til et nytt nivå - min mentale helse, økonomi, kjærlighetslivet mitt og hele opplevelsen av livet mitt.

 

I 2017 tok jeg sertifisering som Life Mastery Consultant fra Brave Thinking Institute fordi jeg ønsket å formidle dette enkle, effektive og livsforvandlende systemet til så mange som mulig. Gjennom denne metoden har jeg hjulpet tusenvis av kvinner og menn i hele Norge og Sverige, i alle aldre, til å oppnå nye høyder av mening og glede i livene sine. Jeg har lært at vi alle har potensiale til å skape liv som vi elsker å leve.

 

I dag driver jeg Neste Nivå AS. Som coach og gründer får jeg utløp for alle mine lidenskaper – mine kreative evner, min elsk for det systematiske og min umettelige nysgjerrighet på mennesker. Veien hit var alt annet enn rett frem - den var steinete og til tider tilsynelatende gjengrodd. Jeg måtte begi meg ut på en lang reise med tidvis mye frustrasjon og sorg over å kjenne at jeg ønsket meg noe annet i livet, men jeg visste ikke hva.

I dag gleder jeg meg til morgendagens arbeidsoppgaver allerede før jeg går i seng om kvelden. Jeg elsker livet mitt og ønsker at så mange mennesker som overhodet mulig får muligheten til å oppleve det samme – å våkne hver morgen med en boblende glede i brystet og en dyp takknemlighet over å leve. Det er det som driver meg i dag.

Jeg vet at du har drømmer som er unike for deg. Kanskje har du stuet dem ned i en boks og gjemt dem så dypt inne i hjertet ditt at du har mistet kontakten med dem. Men de er der. Vi har alle et dypt, medfødt ønske om å leve ut den største versjonen av oss selv i den tiden vi har her på jorden. Vi drømmer om å stå i vårt eget lys, å være alt vi kan være, å oppleve livet i all sin prakt og all sin storhet.

 

DU KAN LEVE DET LIVET DU DRØMMER OM med de rette verktøyene som hjelper deg overkomme blokkeringer så du kan være den du er ment å være. Jeg tror på deg!

For alle dine drømmer,
Anne B. Øyen

bottom of page