top of page
Magnified Grass

Hei

Jeg er Anne: Forvandlingscoach, inspirator, foredragsholder og en ustoppelig gründer med store drømmer, som brenner for å hjelpe deg være alt du kan være, og alt du er ment å være.

Jeg vet at du bærer på drømmer som er unike for deg.

Kanskje har du dem liggende på is. Du forteller deg selv at du vil leve dem ut senere.
Når du har mer penger,
Når du har mer tid,
Når du har mer energi,
Når barna har flyttet ut...

I mellomtiden er du fastlåst i et liv på andres premisser. I en tilværelse som føles utilfredsstillende og frustrerende.

Så la oss forandre på det.

Og la oss starte med det samme.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker få bedre kontakt med drømmene de bærer i hjertet sitt og skape seg et liv de elsker å leve. 

Anne_Om_C14B9870.jpg

FOTO: INGAR NÆSS

«Jeg ønsket meg noe annet i livet, men jeg visste ikke hva.»

ANNE B. ØYEN

Min visjon

Jeg brenner for å hjelpe mennesker få bedre kontakt med drømmene de bærer i hjertet sitt og skape seg et liv de elsker å leve. 

Så lenge jeg kan huske har jeg interessert meg for mennesker; Hvorfor gjør vi som vi gjør? Hva er det som gjør mennesker genuint glade, fremgangsrike og kreativt tilfredsstilt? Hvorfor strever noen med livet mens andre finner veien til lykken, ofte til tross for traumatiske oppvekstvilkår og utfordrende livshendelser?

Jeg har også alltid vært lidenskapelig opptatt av en rekke tilsynelatende tilfeldige ting; Min sterke kreative side drev meg til en 10-årig karriere som danser, koreograf og ballettpedagog. Dessverre førte en manglende selvtillit og egenomsorg til en tilværelse som var mer frustrerende enn kreativ – og til sist opplevde jeg å bli alvorlig utbrent.

Samtidig elsker jeg det systematiske – matematikk, fysikk, grammatikk, you name it – og det var denne siden av meg som plukket meg opp, børstet støvet av meg og førte meg videre til en utdannelse som energi- og miljøingeniør, og 8 år som energirådgiver i Norges største rådgivningsselskap Multiconsult. Etter en stund ble savnet etter å bruke hele spekteret av meg selv for stort, og dette drev meg igjen til stress og utbrenthet.

Hva var det som gjorde at jeg hadde så vanskelig for å finne meg til rette i verden?

Som barn, ungdom og ung voksen opplevde jeg livet som utfordrende. En på mange måter vanskelig oppvekst, kombinert med ekstrem sjenanse, førte med seg en overbevisning om at jeg var mindreverdig og uelskelig, og det drev meg inn i depresjoner, angst, sykdommer og manglende respekt for meg selv og min egen kropp.

Over tid har det gått opp for meg at ikke bare er det mange som har det på samme måte, men at vi faktisk kan velge hvordan vi selv skal ha det, at ingen av oss er verken vår kropp, vår historie eller vår personlighet, og at vi alle sitter på en enorm kraft til å omprogrammere oss og skape akkurat det vi ønsker oss i livet. Jeg tror alle som kjenner meg kan skrive under på at jeg er et levende bevis på det.

I dag driver jeg mitt eget coaching-foretak. Som coach og gründer får jeg utløp for alle mine lidenskaper – mine kreative evner, min elsk for det systematiske og min umettelige nysgjerrighet på mennesker. Veien hit var alt annet enn rett frem - den var steinete og til tider tilsynelatende gjengrodd. Jeg måtte begi meg ut på en lang reise med tidvis mye frustrasjon og sorg over å kjenne at jeg ønsket meg noe annet i livet, men jeg visste ikke hva.

I dag gleder jeg meg til morgendagens arbeidsoppgaver allerede før jeg går i seng om kvelden. Jeg elsker livet mitt og ønsker at så mange mennesker som overhode mulig får muligheten til å oppleve det samme – å våkne hver morgen med en boblende glede i brystet og en dyp takknemlighet over å leve. Det er det som driver meg i dag.

Jeg vet at du har drømmer som er unike for deg. Kanskje har du stuet dem ned i en boks og gjemt dem så dypt inne i hjertet ditt at du har mistet kontakten med dem. Men de er der. Vi har alle et dypt, medfødt ønske om å leve ut den største versjonen av oss selv i den tiden vi har her på jorden. Vi drømmer om å stå i vårt eget lys, å være alt vi kan være, å oppleve livet i all sin prakt og all sin storhet.

Jeg håper du vil la meg vise deg veien dit.

For alle dine drømmer,
Anne B. Øyen

bottom of page