top of page
Logo_LivetsMestere.png
LivetsMestere_topp_web.jpg

Tiden er inne til å omforme drømmene dine til virkelighet, målene dine til prestasjoner, livet ditt til mestring!

Hvis du virkelig ønsker å skape endring i livet ditt, hjelper det ikke å bare endre adferd – du må endre tankegang.

Når du endrer tankegang vil realiseringen av målene og drømmene dine ikke bare være mulig og sannsynlig,
men UUNNGÅELIG!

R mer!
                GJØR mer!
      HA mer!
Fra og med i dag!

Livets Mestere er et unikt program basert på intensiv forskning på kunsten og vitenskapen bak personlig suksess og fremgang – det som gjør fremgangsrike mennesker fremgangsrike innenfor alle områder i livet.
 

Dette enkle, og samtidig høyst effektive, steg-for-steg programmet vil styrke deg i å:

Krystallisere målene dine til en kraftfull visjon

 

Svake mål skaper svake resultater. Og mangel på mål, eller manglende kunnskap om hvordan oppnå mål, holder deg fastlåst. En kraftfull visjon som er i tråd med kjerneverdiene dine, strategisk utformet og fylt med begeistring, er det første og mest kritiske steget i å skape resultatene du ønsker.
 

Installere visjonen i dypet av sinnet ditt

 

Ethvert resultat som du har i livet, enten det er bra eller dårlig, er et direkte resultat av tankene dine – de du er bevisst, og enda viktigere, de du ikke er bevisst. Harmoniser bevissthet og underbevissthet med visjonen din, og den vil manifesteres i en fantastisk hastighet.
 

Harmonisere visjonen din med Universets naturlige lover

 

Universet er fylt med krefter designet for å gi deg hva enn du virkelig ønsker deg. Harmoniser din krystallklare visjon med den naturlige flyten av denne kraften, og forbered deg på en strøm av muligheter og overflod som du aldri har opplevd før.

LivetsMestere_websiden.png

«I Livets Mestere finnes det ingen kritikk, ingen løftede pekefingre, bare kjærlighet og omtanke. Anne tar opp de temaene jeg trenger akkurat der og da. Kombinasjonen av oppgaver og undervisning er perfekt. Neste Nivå er det beste som har skjedd meg».

Vivian Wærnes

Et 12 måneders program for
radikal personlig forvandling.

Livets Mestere tilbyr veiledning gjennom et omfattende pensum som hjelper deg med å utvikle den indre kraften som du trenger for å skape positive, dype og varige endringer innenfor hvilket som helst område i livet ditt, inkludert:

 

•  Økonomisk frihet

•  Forbedret helse og vitalitet

•  Vektreduksjon

•  Forbedrete forhold og relasjoner

•  Et nytt hjem

•  Eliminering av gjeld

•  Tidsfrihet

•  Eller hvilke som helst mål du ønsker deg!

Det beste med Livets Mestere er at du lærer å leve fra et høyere nivå av bevissthet, som gjør deg i stand til å skape livet du drømmer om enkelt og effektivt.

«You can’t get TO your dream
– you must come FROM it.»

MARY MORRISSEY

Hvorfor er Livets Mestere så ekstraordinært effektivt?

 

Umiddelbar virkning

 

Du vil umiddelbart se virkningene av Livets Mestere-programmet i livet ditt. Undervisningen du får hver uke er designet til å omprogrammere bevisstheten og underbevisstheten din for suksess. Mens du lærer, vil Livets Mestere-ferdighetene dine vokse. Faktisk vil du raskt ta deg selv i å enkelt gjøre de nødvendige endringene for å få resultatene du ønsker.
 

Strategisk repetisjon

 

Virkningen fra hver enkelt fase i Livets Mestere-programmet blir maksimert gjennom kraften som ligger i i repetisjon – den første og viktigste loven om læring – som gir en fundamental endring i de mentale prosessene som skaper resultatene dine. Gjennom denne målrettede repetisjonen, vil du RASKT og AUTOMATISK installere rutiner som leder til livsvarig forvandling.
 

Livsvarig anvendelse

 

For hvert mål du realiserer vil du oppdage at du strekker deg etter høyere nivåer av oppnåelse og tilfredsstillelse i livet. Ønsket om å bli enda mer av den du er vil aldri svekkes – det vil heller ikke kraften fra Livets Mestere-programmet. Gjennom det vil du permanent sitte på kraften til å oppnå hva enn du virkelig ønsker, innenfor hvilket som helst område i livet, for resten av livet.

«Da jeg takket ja til hjelp fra Anne, var jeg midt i et samlivsbrudd, og jeg måtte få meg en ny plass å bo og starte helt på nytt. Jeg var helt tom innvendig og så ingen løsninger på mine problemer. Innen fem måneder etter at jeg meldte meg på programmet, hadde jeg kjøpt drømmehuset mitt ved sjøen. Tankemønsteret mitt var totalt forandret. Ting som jeg før tenkte på som problemer, føles ikke som det lenger.»

Margrethe Dale

Forvandlingen begynner i det øyeblikket du starter programmet.

Det kraftfulle 12-måneders Livets Mestere-programmet gir deg verktøyene for å akselerere veksten din og forbedre resultatene dine gjennom:
 

En live, ukentlig trening for Livets Mestere

 

– Få tilgang på de aller mest avanserte verktøyene i en nett-basert undervisning på et høyt nivå med inspirasjon og fellesskap.

60 min lasercoaching, 2 ganger per måned

 

– Få svar på spørsmål du brenner inne med, strategier til å overkomme begrensende tankemønstre og hjelp til å holde deg på rett kurs, i en støttende gruppe med andre som tenker fra et høyt nivå.

Øvelser og daglig tankesett-trening

 

– Lær ukonvensjonelle løsninger og metoder for å implementere Livets Mestere-verktøy direkte i livet ditt.


24 guidede meditasjoner

 

– Motta en daglig dose av inspirasjon, sinnsro og motivasjon til å hjelpe deg tilbake til deg selv og det som er aller viktigst for deg.
 

Opptak fra hver ukes undervisning.

 

– Du kan høre på undervisningen igjen og igjen om du ønsker det.

Hvor kan du være et år fra nå?

Svaret vil forbløffe deg!

Enten du vet akkurat hva du ønsker å oppnå, eller du bare vet at du ønsker noe mer en det du for øyeblikket har, vil Livets Mestere åpne sinnet ditt for alt du er i stand til å oppnå.. og gi deg styrken til å realisere det!

Bestem deg akkurat nå for å forbløffe deg selv

– med hva du kan gjøre

– med hva du kan ha

– med hvem du kan bli

Når du begir deg ut på Livets Mestere-reisen beveger du deg fra der du er i livet til der du virkelig elsker å være.

12 måneder vil fly avgårde før du vet ordet av det.

Men forandringen du opplever varer evig.

bottom of page