top of page
GratisGjennombrsamtale_72pdi.jpg

gjennombrudds-

samtale

Gratis

En gjennombruddssamtale er en ca. 60 min. samtale med en programekspert i Neste Nivå, der dere sammen tydeliggjør:

​• Hvor du står i livet ditt nå

• Hvor du virkelig ønsker å være

• Det viktigste steget du kan ta for å bevege deg mot et liv som du ELSKER å leve innen helse, kjærlighet, arbeid, tidsfrihet og økonomisk frihet

Dere går begge inn i samtalen uten forventninger til utfallet og med et åpent sinn, og hovedmålet er at du forlater samtalen med et klart steg å ta for veien videre mot livet du ønsker å leve.

Etter samtalen vil du ha et tydeligere bilde av livet du ønsker å leve, og hvorfor det er et gap mellom livet du lever i dag og drømmelivet ditt.

NB! Konsultasjonen er gratis og uforpliktende, fordi den gir oss en mulighet til å vurdere om du er en god match for Annes coaching-programmer. Det betyr at dette ikke bare er en gratis coaching-samtale, men en anledning for å utforske muligheten for videre samarbeid med Anne som coach for å oppnå drømmene dine, eventuelt en oppgradering hvis du allerede er i et program hos oss.

NB: Disse timene fylles raskt opp. Book en tid allerede i dag hvis du er klar for å bevege deg i en ny retning. Det finnes ikke et bedre tidspunkt enn nå for å velge deg selv og dine drømmer!

VERDIEN PÅ KONSULTASJONEN ER KR 2500,-

bottom of page