Pop-up

MasterMind

Innvi det nye tiåret med en coach-ledet, 3-timers MasterMind, der du sammen med andre ledere, gründere og visjonærer løser utfordringer og skaper nye ideer som tar deg og businessen din til neste nivå i 2020 og årene fremover.

Dette intime MasterMind-møtet, ledet av Anne B. Øyen, er spesielt designet for å bevege deg fremover og skape ditt beste tiår noensinne!

Klikk her for å bli med

Tydeliggjør visjonen 

og utfordringene

Få ideene ut av hodet og over i handling. Nå er tiden kommet for å få ting til å skje!

Hvis du til stadighet støter på de samme utfordringene, er det på tide å slippe inn noen friske perspektiver og løsninger som hjelper deg forbi de skjulte blokkeringene og videre mot visjonen din.

MasterMind-prosessen

Coach-ledet av Anne B. Øyen, kombinert med kunnskapen og visdommen i dette unike felleskapet, vil du oppleve at nye ideer, løsninger og konkrete handlinger åpenbarer seg for deg.

Mat visjonen din med friske ideer, løsninger og energi som beveger deg og visjonen din fremover.

Se resultater!

Ikke bare vil du dra fra dette MasterMind-møtet inspirert, motivert og oppladet. Du vil også ha verktøy som hjelper deg oppnå de resultatene du ønsker deg både profesjonelt og privat.

Koble deg på et nettverk av MasterMind-partnere som også kan bli dine partnere i inspirasjon, ansvarlighet og tro.

Registrer deg for MasteMind her

DETTE ER FOR DEG SOM..

  • Ønsker å fortsette å være i vekst og overgå dine tidligere nivåer av suksess

  • Ønsker å låse opp et enda større potensial i livet ditt 

  • Vil gi et viktig bidrag til verden og gjøre en positiv forskjell

  • Er målrettet i å skape enestående vekst i ditt personlige og profesjonelle liv i løpet av det neste året

  • Vet at uansett hvor mye du har oppnådd i livet ditt frem til nå, så er det fortsatt mer å hente

Hva er MasterMind?

Interiørbilde fra Geilo f.eks

Konseptet med mastermind-grupper ble først introdusert av Napoleon Hill tidlig på 1900-tallet i den tidløse klassikeren Think and Grow Rich. Han skrev om mastermind-prinsippet som en koordinering av kunnskap og visdom der to eller flere mennesker, som jobber mot definerte mål, kommer sammen "in the spirit of harmony".

Han skriver videre at to sinn ikke kan komme sammen uten at det skapes en tredje, usynlig kraft som kan defineres som et tredje sinn.

I en mastermind-gruppe, vil agendaen tilhøre gruppen, og hver enkelt persons deltakelse er nøkkelen. Dine mastermind-partnere gir deg tilbakemeldinger, hjelper deg se nye muligheter og setter opp ansvarlighets-strukturer som holder deg fokusert og på sporet.

Du skaper et fellesskap av støttende partnere som sammen beveger gruppa til nye høyder. Du vil oppnå fantastisk innsikt som kan forbedre både din business og ditt privatliv.

REGISTRERING

En plass på MasterMind-møtet er din for kun 1.250,-.

 

Billetter er ekstremt begrenset (kun 8 plasser ledig!) for å sikre en liten, intim gruppe. Så meld deg på med det samme!

Klikk her for å sikre deg en plass

NB! Dette er et engangs-event, i anledning at vi går inn i et nytt tiår. Det er ikke planlagt flere pop-up MasterMind-møter i regi av Neste Nivå. Så om du føler dette er for deg, meld deg på med det samme!

Bilde fra et event

Ta kontakt om du har spørsmål om eventet!

 

📆 Dato: Onsdag 22.januar 2020

🕘 Tid: 8:30 - 11:30

🗺 Sted: Hotel Continental, Oslo

💳 Investering: 1.250,- (inkl. kaffe, te, skrivesaker)

👥 Kun 8 plasser!

📞 Mobil: 990 04 351

💻 Email: anne@nesteniva.no

INFORMASJON